Waardevolle diploma's voor sportprofessionals


Bij Aventuz Academy wordt jouw inzet, doorzettingsvermogen en ambitie met een waardevol diploma beloond. Het is een bewijs van jouw kennis en skills en vormt het begin van een succesvolle carrière. Kortom, het is het sluitstuk van jouw professionele en praktijkgerichte opleiding!

Certificaat per module

Na het volgen van een module, is het tijd om je nieuwe kennis te testen. Je voert één of meerdere opdrachten uit, van het maken van een videologboek waarin je oefeningen uitlegt, tot het samenstellen van een portfolio. Je vindt specifiek wat je voor elke module moet doen na de lessen op de cursuspagina's van de modules. De optie is er om per module een certificaat te ontvangen wanneer je meer dan 70% behaalt op de opdracht.

Mastercoach worden

Om het certificaat van mastercoach van de Aventuz Academy te verkrijgen, moet je voor alle 6 modules geslaagd zijn met een minimum van 75%. Als mastercoach van de Aventuz Academy heb je een bewijs dat je personal training van het hoogste niveau geeft. Het biedt je meer toekomstmogelijkheden. We bieden alle cursisten een nieuw platform aan om professioneel mee te werken

Begin van een levenslang leertraject

Heb je jouw diploma van Aventuz Academy behaald? Proficiat! Je hebt alles in huis om te starten als zelfstandige PT of bij een fitnessorganisatie. Daarbovenop blijf je deel uitmaken van onze community. Je kan steeds rekenen op advies of informatie uitwisselen met de andere coaches.

Wil jij jouw expertise bewijzen? Behaal dan een certificaat van Aventuz Academy!

Schrijf je nu infCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0