Rudy volgde de opleiding Personal Trainer om zijn klanten nog beter te helpen

22/02/2021 Thomas Verlinden

Bij Aventuz Academy leiden we niet alleen beginnende personal trainers op tot professionals. We gaan ook aan de slag met ervaren PTs die hun kennis willen uitbreiden en hun klanten nóg beter willen begeleiden. Ook personal trainer Rudy Bruggen van Move Better wou zijn coachingskills verfijnen en volgde daarom de PT-opleiding van Aventuz Academy.
 
“Ik heb jaren geleden een andere opleiding gedaan om personal trainer te worden. Nu werk ik al een aantal jaren als PT. Soms merkte ik echter dat ik mensen met specifieke lichamelijke klachten moeilijk kon helpen verbeteren met wat ik geleerd had. Door in contact te komen met Johan kwam ik op de Aventuz Academy en ik besloot de volledig opleiding te volgen. Tijdens de verschillende modules heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mensen beter kan helpen, op een meer functionele manier. Zo krijg ik effectief problemen en klachten van mensen opgelost.”
 
Niet alleen positief voor de klanten
 
Ook zelf traint hij tegenwoordig op de manier die hij leerde bij de Aventuz Academy. “Ik merk veel lichamelijke verbeteringen bij mezelf door de oefeningen te doen die ik heb geleerd. Ik doe oefeningen ook bewuster. Een plank is niet zomaar een plank. Er zijn heel wat extra parameters waarop je moet letten en die je juist moet uitvoeren om beter te worden.”
 
Heel wat nieuwe bewegingen
 
“Wat me vooral verraste in de modules van Aventuz waren het soort bewegingen dat de mastercoaches ons hebben aangeleerd. Veel van de functional movements had ik nog nooit gezien. Er werd steeds diep ingegaan op hoe je de oefening uitvoert, voor wie de oefening toepasselijk is en waar je op moet letten. Zo heb ik mijn repertoire enorm uitgebreid.”
 
Passionele coaches
 
“Wat enorm motiverend is, is dat de mastercoaches vol passie en energie lesgeven. Ze staan altijd bereid om te helpen of om vragen te beantwoorden. Ook na de lessen kan je altijd vragen stellen of feedback vragen. Dat helpt enorm om de leerstof onder de knie te krijgen en correct toe te passen. Over het algemeen ben ik super tevreden van de opleiding en de coaches.”
 
Werk jij ook al als PT en kan je wel wat nieuwe oefeningen gebruiken in je repertoire? Of wil je binnenkort professioneel starten als PT en zoek je een allround opleiding? Schrijf je dan snel in en help net zoals Rudy om mensen optimaal te helpen sporten.


relatedBlogs

Bewegingscoach Daan richtte zijn eigen PT studio op

Personal trainer Emilie deelt haar ervaring met de Aventuz-opleiding

Wie kan er een goede personal trainer worden?previousLabel

Docent in de kijker: Marc de Wachter

nextLabel

Wie kan er een goede personal trainer worden?

relatedCourses


Intake en functional screening

Ga voor de job die je écht wilt! Dit is jouw kans om te starten als PT.

Anatomie en Fascia-release

De praktijk leren in de lessen, en dezelfde week nog op je klanten toepassen?

Corrective exercises

High focus & high energy: tijdens de lessen Corrective exercises gaat het er hard aan toe!

Functional Movements

Eindelijk doen waar je al lang over droomt? Start binnenkort als PT!

Strength en conditioning

Snel je PT-certificaat behalen tijdens energieke groepslessen?

courseMaterial


BodyTrading Personal Coach Set

790.50

buyMaterial

studyCategories


Sport

Gezonde Voeding

Coaching

blogTags


Opleiding personal trainerPersonal coachingFunctional movementCorrective exercisesNutritionLifestyleIntakeStrengthConditioningAnatomieGezondheidHealthy lifestyleGezond etenFitness

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0