//

Een intakegesprek voeren als PT is niet altijd evident. Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je de juiste vragen te stellen om de nodige informatie over je klanten te verzamelen. De mastercoaches van Aventuz geven je allerlei tips & tricks om je daarbij te helpen. De focus gaat hierbij naar het professioneel kader waarin je zal leren werken.

Daarnaast leer je via specifieke screeningoefeningen de sterke en minder sterke punten van je klant te identificeren. Je leert je klanten echt 'lezen' en komt alles te weten dat je moet weten om hen professioneel te begeleiden. Zo kan je hen begeleiden naar hun doelen en blessures vermijden.

Tenslotte gaan we dieper in op de dataverwerking, zodat je alle verzamelde informatie online kan opslaan en professioneel te werk kan gaan. We tonen jullie de fiches waarin je alle data van je klanten opslaat en er praktisch mee aan de slag gaat.

De opleidingen van Aventuz Academy zijn erkend door ACE Fitness. Zo weet je zeker dat je bij ons goed zit. Onze mastercoaches zorgen ervoor dat je volledig mee bent en de leerstof correct toepast. Ook na de opleiding blijf je deel van onze community en ben je welkom om kennis uit te wisselen. Schrijf je nu in voor deze module en ga een succesvolle toekomst tegemoet!

Intake en functional screening
  • Certificaat
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional