//

Wil je naast fysieke begeleiding jouw klanten ook helpen met hun voeding en hun levensstijl? Dan is deze module van Aventuz Academy iets voor jou. Gezond eten en evenwichtig leven is essentieel voor een goede gezondheid. Bioritme, voeding, omgeving, stress en relaties spelen een grote rol op vlak van het menselijk welzijn. Mensen kennen hun lichaam echter niet goed genoeg. Als coach kan jij hen daarbij helpen. Onderscheid jezelf van andere coaches door nog meer uit het leven van je patiënt of klant te halen. Na deze tweedaagse opleiding kan jij je aanbod uitbreiden met voedings- en lifestyle-advies.

Eerst leer je de basiskennis van voeding. We overlopen de macro's en de micro's, calorieën en de verschillende lichaamstypes. Je leert alles over gezondheid en de factoren die er invloed op hebben. Daarnaast gaan we dieper in op metabole flexibiliteit en pathologieën. Ook nutrient sensing komt aan bod.

Een belangrijk aspect van de gezondheid is het immuunsysteem en lichaamsbarrières. Daarom staan we daar ook even bij stil. Ten slotte ontdek je de invloed van je geest en stress op de mentale en fysieke gezondheid.

Na deze tweedaagse opleiding kan jij functionele voeding- en lifestyle-intakes afnemen, lifestyle-gerelateerde klachten herkennen, voedingsadvies geven en meer. De opleidingen van Aventuz Academy zijn erkend door ACE Fitness. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij ons goed zit. Onze mastercoaches zorgen ervoor dat je volledig mee bent en de leerstof correct toepast. Ook na de opleiding blijf je deel van onze community en ben je welkom om kennis uit te wisselen. Schrijf je nu in voor deze module en ga een succesvolle toekomst tegemoet!

Nutrition en lifestyle
  • Certificaat
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional