//

Ben je een personal trainer of kinesist en wil je jouw aanbod verder uitbreiden? Of ben je een nieuwkomer in het vak en wil je binnenkort aan de slag als personal trainer of coach? Dan is deze opleiding ongetwijfeld iets voor jou. Tijdens deze tweedaagse opleiding ontdek je de fysiologische processen die ons lichaam ondergaat tijdens het trainen en je leert die kennis gebruiken om de prestaties van je klanten te verbeteren. Je wordt ingeleid tot de inspanningsfysiologie en de verschillende meetmethodes. Daarnaast gaan we dieper in op de sportperformance en het profiel van sporters. Je leert hoe je een team of individu op een verantwoorde manier helpt trainen.

Tot slot leer je op een gestructureerde en wetenschappelijk onderbouwde manier trainingsprogramma's maken op maat van je klanten, zodat je in iedere fase van de training de juiste prikkels kan bieden. Je leert dit toepassen in de praktijk door gepersonaliseerde trainingsprogramma's op te stellen. Na het afronden van deze opleiding kan je deze nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen bij het begeleiden van sporters.

De opleidingen van Aventuz Academy zijn erkend door ACE Fitness. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij ons goed zit. Onze mastercoaches zorgen ervoor dat je volledig mee bent en de leerstof correct toepast. Ook na de opleiding blijf je deel van onze community en ben je welkom om kennis uit te wisselen. Schrijf je nu in voor deze module en ga een succesvolle toekomst tegemoet!

Strength en conditioning
  • Certificaat
  • cpGroupCourseType
  • cpEducationTypeProfessional