Klaar om personal trainer te worden?


Na het volgen van de modules, is het tijd om je te bewijzen als PT. Na elke module voer je één of meerdere opdrachten uit. Dat gaat van het maken van een videologboek waarin je oefeningen uitlegt, tot het samenstellen van een portfolio. Je vindt specifiek wat je voor elke module moet doen na de lessen op de cursuspagina's van de modules. De optie is er om per module een certificaat te ontvangen wanneer je meer dan 70% behaalt op de opdracht.

Om het certificaat van mastercoach van de Aventuz Academy te verkrijgen, moet je voor alle 6 modules geslaagd zijn met een minimum van 75%. Als mastercoach van de Aventuz Academy heb je een bewijs dat je personal training van het hoogste niveau geeft. Het biedt je meer toekomstmogelijkheden. We bieden alle cursisten een nieuw platform aan om professioneel mee te werken.

Hoge slaagkansen

Doordat onze mastercoaches er tijdens de lessen voor zorgen dat iedereen volledig mee is, hebben onze studenten hoge slaagkansen voor de opdrachten. Je kan rekenen op uitstekende begeleiding, zowel tijdens als na de lessen. Heb je iets nog niet volledig onder de knie? Dan neem je gewoonweg contact op met ons en dan beantwoorden we zo snel mogelijk je vraag.

Deel van een community

Wanneer je bij ons les volgt, dan word je deel van de Aventuz-community. We zijn meer dan een organisatie die opleidingen geeft. We helpen elkaar waar nodig en blijven steeds van elkaar leren. Zo garanderen we een constante update van kwaliteit binnen onze community.

Bekijk de modules

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0