Hoe werkt het?


Jaarlijks volgen veel beginnende en ervaren personal trainers een opleiding bij de Aventuz Academy. Hieronder bespreken we in enkele stappen hoe je jouw opleidingstraject het beste aanpakt om er een succes van te maken. Bekijk eerst deze video zodat je weet wat je te wachten staat:

Step 1: Choose your course(s)

De eerste stap is dat je een keuze maakt uit ons opleidingsaanbod. Je kan kiezen uit 6 modules die telkens focussen op een specifiek onderdeel van personal training. Of je volgt meteen de allround Personal Trainer, waarbij je alle modules volgt met een fikse korting en de zekerheid dat we een plaatsje voor je vrijhouden.


Step 2: Enroll

Ready for action? Schrijf je dan online in. Nadat je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld, krijg je een betaaluitnodiging. Nadat je deze betaling hebt uitgevoerd, ben je definitief ingeschreven voor de opleiding. Let's go!


Step 3: Enjoy!

Na het inschrijven is het tijd om aan de lessen te beginnen. Bij de meeste modules krijg je vooraf al enkele documenten toegestuurd. Houd dus zeker je mailbox in het oog! Neem die documenten even door. Vervolgens ga je op de afgesproken datums naar de leslocatie en geniet je van je lessen samen met andere enthousiaste PTs!


Step 4: Make your post-course assignments

Na elke module zijn er nog enkele opdrachten die je moet uitvoeren, bijvoorbeeld een screening uitvoeren of een video maken waarin je een oefening voordoet. Die opdrachten stuur je door naar ons en wij beoordelen ze. Als je meer dan 70% behaalt, krijg je van ons een certificaat voor die module.

Volg je de allroundopleiding? Dan kan je een echte Aventuz mastercoach worden door op elke module meer dan 75% te scoren!


Step 5: Use your new skills

Time for the real deal! Gebruik je nieuwe skills en pas de oefeningen toe die je geleerd hebt in de opleiding. Heb je nog vragen over bepaalde bewegingen? Stuur een berichtje naar een van onze mastercoaches en we helpen je graag verder!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0