Je hebt examengarantie


Op Sportonderwijs.be vind je alleen kwaliteitsvolle opleidingen. Onze docenten zijn ervaren experts die hun strepen hebben verdiend binnen de sportsector. Ze kennen hun vak door en door en geven hun kennis graag door aan gemotiveerde studenten.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw diploma naar je op. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht. Je kan altijd een getuigschrift van deelname krijgen als je de lessen enkel volgt uit interesse.

Examen afleggen kost niets

Het examen aan onze school is altijd inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet van de eerste keer slaagt, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Het kost niets extra. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

Je hebt hoge slaagkansen

De meeste mensen die bij ons een opleiding volgen, slagen op hun examen. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via onze eCampus. Daar vind je examenvragen van vorige examens. Er zijn ook testexamens zodat je perfect kan inschatten of je klaar bent voor het examen. Het merendeel van onze studenten slaagt van de eerste keer. De rest behaalt het diploma meestal na een eerste of tweede herkansing. Het is eenvoudig: als je deelneemt aan alle lessen en je goed voorbereid bent op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

Ontdek ons cursusaanbod

Deze studenten gingen je voor...

"Mijn examen verliep super. Nadat ik mijn cursus helemaal gestudeerd had, plande ik eenvoudig mijn examen in via het studentenprofiel. Ik koos de campus die dichtbij is en ging vol goede moed naar het examen. Ik wist wat ik kon verwachten door de testexamens die ik al gemaakt had. Het échte examen was dus geen verrassing en ik was er van de eerste keer door."

Anja, 23

20/03/2020
"De eerste keer dat ik mijn examen ging afleggen was ik niet helemaal goed voorbereid en slaagde ik net niet. Gelukkig kon ik onbeperkt gratis herkansen op een later tijdstip. Dat neemt een hele hoop stress weg. De tweede keer had ik me beter voorbereid en behaalde ik zonder problemen mijn diploma!"

Eric, 29

08/12/2019fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0