Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

Onderzoek toont aan dat flexibel onderwijs prestaties bevordert. Om de weg naar succes te bevorderen, studeer je daarom in groep, virtueel of van thuis uit en heb je de keuze uit verschillende voordelige trajecten die rekening houden met jouw behoeftes. 

moreInfo

Bakken is gezond! En wel om deze redenen

Bij Heel Holland Bakt zie je regelmatig de mooiste bakcreaties voorbij komen. Toch is bakken méér dan alleen iets lekkers creëren. Vier redenen om vaker naar je inner meesterbakker te luisteren!

moreInfo

Welk materiaal heb je nodig voor je eigen fitnessruimte?

We moeten je niet vertellen dat het handig is om als PT een eigen fitnessruimte ter beschikking te hebben waar je jouw cliënten optimaal kan begeleiden, of waar je bijvoorbeeld online workout-video’s kan opnemen. Steeds meer alternatiever voor de klassieke fitnesszaal steken de kop op. Maar welk materiaal heb je nodig voor je eigen fitness? Ontdek het hier!

moreInfo

Top 4 eigenschappen van een succesvolle personal trainer

Een intakegesprek is dé kans om als PT je eerste indruk te maken. Het bepaalt het verdere verloop van de training met een bepaalde persoon. In dit artikel geven we 4 eigenschappen mee, die ervoor zorgen dat jij een perfect intakegesprek kan voeren en zo jouw cliënten succesvol kan begeleiden.

moreInfo

Hoe je mood beïnvloedt wat je eet en andersom

Als je je down voelt, grijp je dan naar iets zoets om je op te peppen? Als je gestrest of angstig bent, bestel je dan al snel een pizza? Dan ben je niet de enige. Stemming en eten zijn nauw met elkaar verbonden, en we doen allemaal wel eens aan ‘emotioneel eten’.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0