Welk materiaal heb je nodig voor je eigen fitnessruimte?

We moeten je niet vertellen dat het handig is om als PT een eigen fitnessruimte ter beschikking te hebben waar je jouw cliënten optimaal kan begeleiden, of waar je bijvoorbeeld online workout-video’s kan opnemen. Steeds meer alternatiever voor de klassieke fitnesszaal steken de kop op. Maar welk materiaal heb je nodig voor je eigen fitness? Ontdek het hier!

moreInfo

Top 4 eigenschappen van een succesvolle personal trainer

Een intakegesprek is dé kans om als PT je eerste indruk te maken. Het bepaalt het verdere verloop van de training met een bepaalde persoon. In dit artikel geven we 4 eigenschappen mee, die ervoor zorgen dat jij een perfect intakegesprek kan voeren en zo jouw cliënten succesvol kan begeleiden.

moreInfo

Hoe je mood beïnvloedt wat je eet en andersom

Als je je down voelt, grijp je dan naar iets zoets om je op te peppen? Als je gestrest of angstig bent, bestel je dan al snel een pizza? Dan ben je niet de enige. Stemming en eten zijn nauw met elkaar verbonden, en we doen allemaal wel eens aan ‘emotioneel eten’.

moreInfo

Van topsporter naar personal trainer

Na een succesvolle internationale carrière als professionele volleybalster wil Angie Bland nu haar passie voor sport en gezondheid inzetten om mensen te begeleiden bij het sporten. Ze volgde de volledige PT-opleiding bij Aventuz Academy en gaat binnenkort zelfstandig van start. In dit blogbericht deelt ze haar verhaal.

moreInfo

Bewegingscoach Daan richtte zijn eigen PT studio op

Een tijdje terug volgde Daan bij het Centrum voor Avondonderwijs de cursus Functional Trainer. Na het afronden van deze cursus was zijn honger naar kennis nog niet gestild. Hij besloot ook te gaan voor het PT-certificaat van de Aventuz Academy. Lees hier over zijn ervaringen!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0