De mastercoaches van de Aventuz Academy


Bij de Aventuz Academy krijg je les van de beste personal coaches van België. Ze hebben stuk voor stuk al jaren ervaring en zijn bereid die ervaring met jullie te delen. Zo wordt jij binnen de kortste keren een professionele personal coach en lanceer jij zonder problemen een succesvolle carrière. Leer onze mastercoaches hier kennen:


Johan Gerets

Als high performance coach bij de Rode Duivels en met zijn jarenlange ervaring wil mastercoach Johan de kwaliteit van personal coaches verbeteren. Tijdens module 1 leert hij je hoe je een goed intake-gesprek voert en je toekomstige klanten functioneel screent. Ook in module 2 en 4 geeft hijzijn expertise door aan beginnende en ervaren personal trainers.
Esther Vandermeulen

Mastercoach Esther geeft samen met Johan de 2de module: Anatomie & Fascia Release. Zij neemt het onderdeel over de anatomie van de mens voor haar rekening.
Benjamin Vandekerckhove

Mastercoach Benjamin zorgt er tijdens module 3 voor dat je alles te weten komt over mobiliteit, drills, corrective exercises.
Gianni Derieuw

Samen met Benjamin geeft mastercoach Gianni de 3de module.
Nick Snijkers

Als professionele movementcoach weet mastercoach Nick alles over functioneel bewegen en hoe het je gezondheid en sportprestaties kan verbeteren. Wie anders dan deze topcoach om module 4: Functional Movements voor zijn rekening te nemen?
Michael Krikemans

Mastercoach Michael neemt het onderdeel krachtrainingvan module 5: Strength & Conditioning onder handen. Als vroegere prof-basketballer die nu als personal coach bezig is, weet hij exact hoe je klanten zowel op persoonlijk vlak als in teamverband helpt doelen te bereiken.
Stijn Morand

Mastercoach Stijn geeft samen met Michael de 5de module. Met zijn jarenlange ervaring als personal coach leert hij je hoe je op maat gemaakt trainingsschema's opstelt voor elk soort sporter.
Charlotte Nouwen

Mastercoach Charlotte geeft module 6: Nutrition & Lifestyle. Als gezondheidscoach weet zij perfect hoe je mensen moet begeleiden met hun voeding en in deze module zal ze ervoor zorgen dat jij dat ook kan!
Domien van Rompaey

Samen met Charlotte leidt mastercoach Domien de 6de module in goede banen. Hij geeft het deel over lifestyle en zorgt er zo voor dat je ook de levensstijl van je cliënten positief kan veranderen!fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0