Aventuz Academy

Start hier jouw toekomst als Personal Trainer

aUsFindOutMore

Professionele PT-opleiding

Join the Aventuz community

Word een Aventuz-mastercoach

Wie zijn we?


De Aventuz Academy is een Personal Training Academy die net dat beetje verder gaat kijken. Wij kijken naar hoe alles in verbinding staat met elkaar, met als ultieme doel het niveau van de personal trainers omhoog te krijgen. We zien te vaak coaches die klanten op een volledig foute manier trainen, of niet goed weten wat ze aan het doen zijn. Hier willen we verandering in brengen door zoveel mogelijk trainers op het niveau te krijgen dat de klant verdient.

Onze mastercoaches zijn experts in hun domein en hebben al het beste van hun opleidingen en ervaringen gebundeld. In 6 verschillende modules wordt een volledig pakket aangeboden van screening, anatomy & fasciarelease, corrective exercises & mobiliteit, functional movements, strength & conditioning tot nutrition & lifestyle. Het totaalpakket bereidt je helemaal voor op een succesvolle toekomst als personal trainer. De modules zijn allemaal ook apart te volgen, zodat ervaren trainers hun coachingskills verder kunnen uitbreiden.

Naast de 6 modules komen er nog sportspecifieke workshops bij. Die worden gegeven door professionals van het hoogste niveau binnen hun sporttak.
 


Mastercoach worden

De optie is er om per module een certificaat te ontvangen. Echter om het certificaat van mastercoach van de Aventuz Academy te verkrijgen, moet je voor alle modules geslaagd zijnmet een minimum van 75%. De parameters voor elke module worden steeds 2 weken voor de start van elke module doorgegeven.

Als mastercoach van de Aventuz Academy is kwaliteit gegarandeerd en dit zal je meer toekomstmogelijkheden bieden. We bieden alle cursisten een nieuw platform aan om professioneel mee te werken.

Maar hier stopt het niet. De Aventuz academy is ook een community. We helpen elkaar waar nodig en blijven steeds van elkaar leren. Zo garanderen we een constante update van kwaliteit binnen onze opleiding.

aUsMeetUs

interestsCarouselHeader

popularCourses


Aventuz Academy TV

recentBlogs

aUsInfluencersHeading

Influencer Kimberley Verhaegen

Kimberley Verhaegen

aUsJoinedIn 2021

"Mommin' my way trough a fashionable lifestyle"

readMore
Influencer Amber Van Geert

Amber Van Geert

aUsJoinedIn 2017

Wifey of @arda.trkr | Mommy of @amari.trkr CEO | @fashionaddict.be

readMore
Influencer Arda Türker

Arda Türker

aUsJoinedIn 2018

HAPPY SOUL. - Owner | @alphacoaching_pt

readMore

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0