Van hobbysporter naar professionele PT


Personal trainer worden doe je niet zomaar. Je moet een heleboel weten over het lichaam, voeding, sporten en lifestyle. Die kennis moet je kunnen gebruiken om je klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken. Je draagt een grote verantwoordelijk voor de gezondheid van je klanten. Daarom kan je er maar best voor zorgen dat je weet waar je mee bezig bent. We zien te veel PTs die zelf veel sporten en fitnessen en dan denken dat ze ook wel anderen kunnen helpen sporten. Maar elke situatie is anders, en je hebt heel wat kennis en ervaring nodig om de persoonlijke situatie van je klanten te analyseren én te weten hoe je ze helpt verbeteren.

Het goede nieuws is dat iedereen het kan maken als PT, zolang je maar gepassioneerd bent van sport en gezondheid en genoeg doorzettingsvermogen hebt. Tijdens onze opleiding leren onze mastercoaches je alles aan wat je moet kennen en kunnen om mensen te coachen. De opleiding bestaat uit 6 modules die elk een ander aspect behandelen. Zo heb je aan het einde van je traject alle verschillende facetten van het personal trainen onder de knie.

Iedereen is welkom om onze modules te volgen. Samen met onze mastercoaches ga je ongetwijfeld een succesvolle start als PT tegemoet. Schrijf je nu in en maak binnenkort van jouw favoriete bezigheid je carrière. Wij beschikken over de nodige kennis en expertise om jouw opleiding tot een leerrijke en onvergetelijke ervaring te maken.

Met onze opleidingen zet je je hobby om in een beroep dat je uitvoert met zelfvertrouwen en precisie. De lessen werden samengesteld door zelfstandige PTs met jarenlange praktijkervaring. Zij leren je graag de knepen van het vak aan, zodat jij meteen na de opleiding uit de startblokken schiet!

Doe wat je echt wil doen

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0