De voordelen van Aventuz


Bij de Aventuz Academy word je volledig opgeleid tot een professionele personal trainer, onafhankelijk van je voorkennis. Daarbij geniet je van een hoop voordelen die ons onderscheiden van andere opleidingsverstrekkers. Check hier wat je bij ons mag verwachten:

1. Erkende kwaliteit

Bij Aventuz Academy vind je alleen opleidingen van uitstekende kwaliteit. Wij leggen de lat hoog, om ervoor te zorgen dat het niveau van PTs in België en omstreken naar een hoger niveau getild wordt. Als bewijs van onze expertise zijn onze opleidingen erkend door het toonaangevende ACE Fitness. Kwaliteit gegarandeerd dus!

2. Een hechte community

Onze opleidingen zijn meer dan gewone lessen; je bouwt een netwerk van personal trainers op, waarop je blijvend kan rekenen. Ook na de opleiding kan je bij ons terecht voor vragen en advies, of om kennis uit te wisselen met de andere PTs.


3. Toplocaties

De lessen worden gegeven op toplocaties, uitgerust met de nieuwste apparatuur en -accessoires. We hebben meerdere locaties verspreid over Vlaanderen. Al het nodige materiaal om de lessen optimaal te laten verlopen is aanwezig. De lessen gaan door in meerdere ruimtes, aangepast aan de verschillende activiteiten die we gaan doen.

4. All-in-one

We gaan tijdens de opleiding verder dan alleen de oefeningen en de effecten ervan op het lichaam. We kijken naar hoe alles in verbinding staat met elkaar, en hoe we positieve effecten teweegbrengen in zowel het lichaam, als de geest.


5. Professional mastercoaches

We werken alleen samen met echte experts in hun vak. Al onze docenten:

  • hebben al minimaal enkele jaren ervaring in de sportsector,
  • weten hoe ze hun expertise moeten overbrengen op hun studenten,
  • leren je de echte praktijk aan,
  • en bereiden je helemaal voor om van start te gaan als personal trainer!

Zo schiet jij na je opleiding meteen uit de startblokken.

Leer ze hier beter kennen!

6. Free trial

Voor elke opleiding hebben we gratis lesmateriaal ter beschikking, als voorproefje voor wat je te wachten staat. Bekijk alvast eens wat we voor jou in petto hebben.

7. Voor elk niveau

Iedereen is welkom bij onze opleiding tot PT. De modules zijn helder en toegankelijk. We focussen alleen op wat je echt moet kennen om als personal trainer aan de slag te gaan. Onze deelnemers zijn vaak heel verschillend, met hun eigen unieke ervaring en goals. Zo leer je tijdens de lessen ook van elkaar!

8. Catering inbegrepen

Je hoeft je tijdens de lessen geen zorgen te maken over eten. Wij zorgen voor de nodige (gezonde) voeding voor tijdens de pauze. Zo blijf jij volledig gefocust op het leren!

Stay tuned

Maak een studentenprofiel aan en voeg cursussen als interesse toe. Zo houden wij je up-to-date van nieuws rond de opleidingen en handige promoties. Check zeker ook onze Instagram!

Bekijk onze opleidingen Schrijf je in


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0